OptimaalGewicht - 06-51720598

Maaltijdvervangers: wel of niet?

Ik werk inmiddels al ruim 8 jaar als gewichtsconsulent en in die tijd zijn er mooie resultaten bereikt! Het is zo fijn om iemand blij de deur uit te zien gaan als er weer een kilootje af is. Maar in de praktijk merkte ik dat veel mensen het afvallen met reguliere voeding toch vaak te langzaam vinden gaan. Begin 2018 kwam ik in contact met PowerSlim. Ik was nooit zo’n voorstander van maaltijdvervangers, want wat leren mensen daar nou van? Maar naarmate ik meer over PowerSlim te weten kwam werd ik steeds enthousiaster! Het afvallen gaat echt veel sneller (wat enorm motiverend werkt), de producten zijn lekker en gezond en na het behalen van het streefgewicht is er nog een jaar lang begeleiding om dit gewicht vast te houden. De PowerSlim eetmomenten worden langzaam afgebouwd en vervangen door reguliere producten uit de supermarkt.

De reacties van cliënten zijn ook zeer positief: de producten worden erg lekker gevonden, gemakkelijk toe te passen en een kilo per week afvallen is geen uitzondering!

Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking.