Hoe werkt het?

Afvallen met PowerSlim

Het programma is zo ontwikkeld, dat het makkelijk in te passen is in je dagelijkse leven. Met zes eetmomenten per dag heb je geen honger. Je zult snel en gezond afslanken, in drie fasen, tot je het gewenste gewicht bereikt hebt. De samenstelling van de PowerSlim producten zorgt ervoor dat je alleen vet verliest en geen spiermassa, waardoor je stofwisseling hoog blijft.

Fase 1

Dit is de actieve fase en hierin bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze eerste fase neem je vijf tot zeven PowerSlim producten per dag. Daarnaast mag je tijdens het avondeten al meteen mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten eten.

 

Fase 2

In de tweede, of overgangsfase bereik je je streefgewicht. Deze fase vormt de overgang tussen de afslankperiode en het normale eetpatroon. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Als PowerSlim voedingscoach leer ik je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn .

Fase 3

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te vast te houden. Je neemt nu alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim.