Hoe werkt het?

Afvallen met PowerSlim

Het programma is zo ontwikkeld door de PowerSlim diëtisten, dat het makkelijk in te passen is in je dagelijkse (drukke) leven. Met zes eetmomenten per dag heb je geen honger, waardoor het goed vol te houden is. Je zult snel en gezond afvallen, in drie fasen, tot je het gewenste gewicht bereikt hebt. De samenstelling van de PowerSlim producten zorgt ervoor dat je alleen vet verliest en geen spiermassa, waardoor je stofwisseling hoog blijft. In het starterspakket zit het kookboek met lekkere en makkelijke recepten voor 14 weekmenu’s.

Fase 1

In de eerste fase ben je in ketose en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze fase neem je vijf tot zeven PowerSlim producten per dag, maar dat kan per persoon variëren. Je mag in deze fase meteen al mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten eten bij het avondeten.

 

Fase 2

In de tweede, of overgangsfase bereik je je streefgewicht. Deze fase vormt de overgang tussen de periode van afvallen en het reguliere eetpatroon en er worden steeds meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Ook kun je in deze fase kiezen voor de lekkere PowerSlim Balance producten. Als voedingscoach leer ik je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

Fase 3

Inmiddels is het afvallen achter de rug en heb je je streefgewicht bereikt, maar dan laat ik je nog niet los.
Op gewicht blijven is namelijk de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te vast te houden. Je neemt nu alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim of PowerSlim Balance.