Deze tips helpen je om je gezonde leefstijl te starten

Deze tips helpen je

Wat is je doel voor dit jaar? Deze tips helpen je.

Schrijf je doelen op! En hang dit op een zichtbare plek. Waarom ben je ook al weer begonnen met je gezonde leefstijl?

Drink voldoende water! Afvalstoffen worden hierdoor weggespoeld en het voorkomt dat je honger met dorst verwart.

Ga voorbereid de deur uit: plan je dag en zelfs je week. Neem altijd een (PowerSlim) tussendoortje mee.

Je hebt al snel door wat je favoriete producten zijn. En welke maaltijden makkelijk te bereiden en mee te nemen zijn naar je werk. Maak het jezelf dus makkelijk!

Eet meer groenten!

Als PowerSlimmer eet je 2x per dag groenten. Bijvoorbeeld bij de lunch wat rauwkost of spinazie door een omelet. Maak hier een gewoonte van. (ook verstandig voor niet-PowerSlimmers)

Kook grote porties en vries wat in. Op een drukke dag hoef je dan alleen even iets op te warmen. (en het voorkomt dat je dan maar een snelle hap gaat halen)

Ga wat meer bewegen; het ondersteunt het afvallen en je voelt je ook nog eens beter door de geluksstofjes die je hersenen aanmaken.

Schep maar 1x op. Is er iets over? Invriezen voor de volgende keer.

Vervang je gewoontes door betere. Ben je gewend om vrijdagavond een zak chips leeg te eten? Neem dan een zakje PowerSlim chips. Wil je altijd een koekje bij de koffie: PowerSlim heeft veel lekkere koekjes die ook nog eens verantwoord zijn!

Snaaitrek? Zoek afleiding!

Ga je eten uit verveling of omdat je ergens van baalt? Zoek afleiding! Bel iemand op, ga in bad, lees een boek of tijdschrift, ga een rondje lopen.

Vertel je omgeving dat je wilt afvallen. Het is fijn om steun te krijgen in plaats van dat ze gaan aandringen op ‘gezellig meedoen’. Jij weet waar je het voor doet.

Wil jij ook je leefstijl aanpakken maar weet je niet hoe?
Ik ben Karin van Hofwegen, PowerSlim coach Gouda en ik help je graag.
Bel of mail me voor een gratis kennismaking.