Goedkoop is duurkoop, ook tijdens het afvallen

goedkoop is duurkoop

Begin jij ook elk voorjaar weer opnieuw met afvallen? Niet leuk toch om elk jaar opnieuw te moeten beginnen? Je wilt graag afvallen, maar je wilt ook niet te veel uitgeven. Toch wil ik je waarschuwen voor besparingen op gezondheidsvlak, want ook hier geld: goedkoop is duurkoop!

Goedkoop eten

Voor weinig geld kan je een grote bak lasagne kopen of een kant-en-klare pizza. Qua voedingswaarde heb je hier niet veel aan. Daar hou je je gewicht dus niet mee onder controle. Deze ongezonde producten leveren je heel veel calorieën, vet en zout op. Vaak wordt er ook nog eens koolhydraten en suikers toegevoegd. En je snapt dat dit op de lange termijn ook niet heel goed is voor je gezondheid.

Goedkoop afvallen

Maar eet je al redelijk gezond en wil je toch graag afvallen? En ben je koolhydraatarm en eiwitrijk gaan eten? Laat je dan niet verleiden tot goedkope producten uit de drogisterij, supermarkt of online. De goedkopere repen en shakes bevatten meer koolhydraten en minder eiwitten dan een PowerSlim voedingsmiddel!

De goedkope repen en shakes zijn geen uitgebalanceerd koolhydraatarm en eiwitrijk dieet, maar een crashdieet. Bij crashdiëten val je wel af, maar je verliest voornamelijk vocht- en spiermassa. Door het verlies aan spiermassa is het dagelijkse calorieënverbruik van je lichaam afgenomen en daardoor kom je later weer erg snel aan.

Doordat in die goedkope producten meer koolhydraten zitten, gaat je lichaam niet in ketose. Daardoor val je veel langzamer af en dus moet je langer doorgaan om jouw doel te bereiken. Kortom, het lijkt alsof je minder uitgeeft, maar dat is dus niet zo!

Door het hogere koolhydraatgehalte in het goedkopere product gaat je bloedsuikerspiegel flink schommelen. Je ervaart hierdoor meer honger en je krijgt weer zin om te gaan eten tussendoor. Nu heb je dus niet alleen langer nodig om je doel te bereiken, het is ook nog eens moeilijker vol te houden. De kans dat jij je doel bereikt wordt een stuk kleiner op deze manier.

Afvallen met PowerSlim

Hoe graag je ook wilt afvallen, je gezondheid komt altijd op de eerste plek! PowerSlim is gespecialiseerd in het ontwikkelen van voedingsmiddelen die koolhydraatarm, eiwitrijk én lekker zijn! Bovendien voorziet het programma jouw lichaam van alles wat belangrijk is, zoals vitamines, mineralen, vezels en kwalitatief hoogwaardige eiwitten. De producten van PowerSlim voldoen aan de hoogste eisen en zijn ook nog eens lekker! En een belangrijke pijler voor succes bij gewichtsverlies en -behoud is de begeleiding; ik help je graag met het behalen en vasthouden van je optimale gewicht!

Want afvallen is niet het enige. Als je de kilo’s eenmaal kwijt bent, dan wil je ze er natuurlijk ook af houden. Het is niet je hobby toch, om elk jaar opnieuw te beginnen? Daarom leer ik je een jaar lang om je gewicht onder controle te houden. Daarna kan je op eigen kracht verder. Gesteund door heel wat voedingskennis en met een duidelijke strategie kun jij je gewicht mooi behouden!

Klinkt dit goed? Maak snel een afspraak voor een gratis kennismaking. Ik ben Karin van Hofwegen, PowerSlimcoach Gouda.