Hallo 2021!

Een nieuw jaar voor ons. Ik ben blij dat 2020 voorbij is… Hallo 2021! Ik kijk er naar uit om weer wat minder na te hoeven denken bij alles wat je doet; 1,5 meter, mondkapje, niet te veel mensen. De spontaniteit is er wel van af. Hou vol want het wordt beter!
Zelf had ik tijdens de eerste lockdown last van een soort mistig hoofd. Ik vond het zo eng dat we binnen moesten blijven. En al die beelden van IC’s…. Uiteindelijk vond ik wel mijn weg hierin. Ik heb geen contactberoep dus ik kon gelukkig doorwerken. Ik ben trots op de doorzetters die ik heb mogen begeleiden in 2020!

In de zomer werd alles wat losser maar toen kreeg ik zelf te maken met een scheiding en verhuizing. Dat was best pittig.

Moe van suiker

De tweede lockdown vind ik heftig. Ik hou me al zo lang aan de geldende regels en het voelt nu bijna als een straf. Maar ik doe het gewoon, ik doe het voor de mensen om mij heen! Ik had de eerste dagen veel behoefte aan troost. En mijn oude gewoonte stak weer de kop op: snoepen! Ik heb veel chocola gegeten de eerste week. Maar wat ik direct merk van al die suiker: ik word er doodmoe van. Dat is geen fijn gevoel om de lockdown door te komen. Dus na die week heb ik mezelf weer beetgepakt! Hup gewoon weer aankleden ipv een joggingbroek op vrije dagen. Boodschappen doen zodat ik weer veel groenten, fruit en noten op voorraad heb. En vooral zin om weer goed voor mezelf te zorgen. En online te sporten. Ik sport graag en zo zag je in ieder geval nog eens iemand buiten je eigen kringetje.

Blijf bewegen

Maar helaas: de sportscholen zijn ook weer dicht. Want ook beweging was ver te zoeken in het begin. Een beetje Netflixen met thee en chocola is leuk voor 1 middag, daarna houdt het wel op! Het doet niet zo veel voor je energieniveau… Maar ik vind wandelen ook erg lekker, dus ik wandel weer regelmatig. Je kunt bij mij vandaan de polder in of richting Reeuwijk. Daar kun je lekkere lange wandelingen maken.

Hoe ben jij de 2 lockdowns doorgekomen? Ben je ongezonder gaan eten? Minder gaan bewegen? Of ben je juist meer gaan koken en uitproberen? Vond je het stressvol of juist lekker rustig?

Ben je aangekomen het afgelopen jaar en wil er weer iets aan doen? Als je een beetje hulp kan gebruiken neem dan eens contact op voor een gratis kennismaking. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Samen gaan we ervoor!