Het verhaal van twee toppers

Het verhaal van twee toppers (en waarom ik dan zelf op de foto sta)

Als coach krijg je de cliënten die bij je passen. Niets is minder waar; ik hou er zelf ook niet zo van om in het voetlicht te treden en op foto’s te staan en mijn cliënten houden daar (meestal) ook niet van! Vandaar dat er in mijn blog maar weinig succesverhalen staan en dat is eigenlijk niet terecht! Ik wil jullie daarom toch even meenemen in het verhaal van 2 toppers: Nadia en Ellie (niet hun eigen namen).

Ellie: -26,3 kg

Ellie is een vrouw van 29 jaar; ze heeft een baan en ze woont alleen. Ze is 25 mei 2021 bij me gekomen voor de intake. Haar startgewicht was 98,4 kg en ze wilde graag 33,4 kg kwijt. Ze begon met een vetpercentage van 44,9%. Op 27 juli waren de eerste 10 kg er al af! Op 26 oktober was eerste 20 kg een feit.

Ellie is het hele traject zeer gemotiveerd geweest; haar enige ‘uitspatting’ was een keer een cappuccino op een verjaardag.

Ze vond het programma fijn om te volgen al kwam aan het einde wel wat behoefte aan andere producten. Op 14 december ging ze naar fase 2A. In deze fase mag je weer fruit en kaas, precies de levensmiddelen die ze begon te missen.

Helaas voor mij, maar fijn voor haar is Ellie inmiddels (ivm werk) verhuisd naar een ander deel van Nederland. Ze gaat het PS. food & lifestyle traject voortzetten bij een andere coach. Ik had graag het hele traject met haar doorgelopen, maar haar nieuwe coach krijgt er een leuke, gemotiveerde cliënt bij.

Zij is onder mijn begeleiding gekomen tot een gewicht van 72,1 kg en een vetpercentage van 32%. Ik vind het een topprestatie en ik wens Ellie veel succes met het vervolg van haar afvalreis.

Nadia: – 16,6 kg

De tweede PowerSlimmer die ik heb mogen begeleiden is Nadia. Zij is 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen.
Zij is op 27 juli 2021 gestart met het starterspakket. Haar begingewicht was 83,6 kg en ze wilde graag naar 67 kg. Ook Nadia was zeer gemotiveerd om haar doel te bereiken.

Heel soms had ze een smokkeldagje, dan had ze gewoon zin in iets anders. Ze heeft steeds de consequenties hiervan aanvaard: “Ik ben niet afgevallen en ik weet waar het door komt. Ik ga gewoon weer lekker door”. En dat deed ze! Net voor de kerst is ze naar fase 3 gegaan. Nu worden de PS. food & lifestyle producten afgebouwd naar reguliere voeding. Ook de PS. life producten kunnen nu worden ingezet.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ze haar behaalde gewicht ook gaat vasthouden.

En omdat beide dames niet op de foto wilden, een (zelfgemaakte) foto van mij bij het blog….

Krijg je nu ook zin om je gezonde leefstijl aan te pakken? Mail me dan voor een gratis kennismaking.