Hoe Esther 20 kilo is afgevallen

20 kg afgevallen

Esther: ‘Eigenlijk ben ik altijd al te zwaar geweest. Ik heb al zo vaak geprobeerd af te slanken, maar het resultaat was nooit blijvend. Nadat ik was afgevallen, kwamen de kilo’s eigenlijk altijd weer terug. De mensen om me heen dachten dat ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde zoals het was, maar het tegendeel was waar: ik was altijd bezig met wat ik van mezelf wel of niet mocht eten. Maar nu ben ik 20 kg afgevallen!

Het lukte me niet alleen

Ik wilde heel graag een gezond eetpatroon aanleren, maar dat lukte me niet alleen. Begin dit jaar was ik er zo klaar mee om altijd maar met mijn lichaam en eten bezig te zijn. Ik wilde het nog één keer proberen en dus maakte ik een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Esther voor PSEind december/begin januari: hét moment waarop reclames van diëten honderd keer op tv voorbijkomen. Zo wist ik wat het aanbod was en heb ik me overal goed op ingelezen, maar bij het PowerSlim programma had ik meteen een goed gevoel: 6 vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. Ik wilde vooral een goede basis leggen voor een gezonde levensstijl, die ik daarna zelf kon blijven doorzetten.

Ik heb mijn doel bijgesteld!

Ik stelde voor mezelf een doel van -10 kg. Voor mij een ver van m’n bed show, want dat was me nooit eerder gelukt. Ik vond het spannend om elke week bij mijn coach te wegen; zou ik afgevallen zijn? Elke week bij mijn PowerSlim coach was een spannend moment: hoe ging het? Was er resultaat te zien? Ik vond de vaste structuur van het programma zo ontzettend fijn. Al heel snel had ik ook mijn ritme gevonden, ik plande mijn week vooruit en een dag van te voren bereidde ik alles voor in bakjes voor als ik bijvoorbeeld naar mijn werk moest.

Maar ook toen ik thuis moest werken vanwege de pandemie, hielpen de producten van PowerSlim mij om ritme in mijn dag te houden. Deze methode heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Uiteindelijk heb ik mijn doel bijgesteld naar -20 kg en ook dat gehaald!

Wennen aan mijn nieuwe uiterlijk

Het PowerSlim programma heeft mij heel veel gebracht: ik voel me beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Zo’n uiterlijke verandering is meer dan alleen lichamelijk. Mentaal is het echt nog wennen. Als ik mijn spiegelbeeld zie, word ik herinnerd aan dat ik er echt anders uit zie. Dat moet in mijn hoofd nog landen, het matcht nog niet. Het wordt wel wat beter, maar dat heeft denk ik nog wel wat tijd nodig voordat ik ook helemaal mentaal heb geaccepteerd dat dit mijn nieuwe lijf is.”

PS coach KarinWil jij ook voor de zomer een mooi resultaat en woon je in Gouda of omgeving? Maak snel een afspraak voor een gratis kennismakings/informatiegesprek.