Hoe ga je om met alle Sint-verleidingen?

Sint verleidingen

Het is bijna Sinterklaasfeest! Maar jij bent aan het PowerSlimmen of je wilt gewoon je gewicht in de gaten houden. Hoe ga je om met alle Sint verleidingen?

Ben je nog aan het afvallen? PowerSlimmers in fase 1 en 2 kunnen denken aan:

De PowerSlim warme chocolademelk; sowieso lekker als het buiten koud is! Voeg een snufje kaneel toe, extra lekker! De (warme) witte chocolade-karameldrank is ook erg lekker.

Er zijn natuurlijk de PowerSlim biscuitjes speculaas. Dit is een lekker extraatje tijdens de feestdagen.

De PowerSlim chocoladeparels zijn natuurlijk ook erg lekker; de perfecte vervanging van kruidnoten met chocola!

Ga nooit met honger naar een feestje! Neem van tevoren je PowerSlim product, dan kom je minder in de verleiding om te snoepen.

Om je inzicht te geven hebben we de voedingswaarden van Sinterklaas snoepgoed vergeleken met producten van PowerSlim. Een goede motivatie dus om te kiezen voor deze varianten!

PowerSlimmers in fase 3 (en gewichtsbehoud in het algemeen)

Je kunt niet onbeperkt snoepen, want alle Sint snoep bevat nu eenmaal veel suiker! Neem iets wat je echt heel lekker vindt, maar houdt het dan bij een kleine portie. En hou overdag al rekening met Sinterklaasavond!

Zorg dat je in balans blijft. Laat de zetmeelporties achterwege bij de avondmaaltijd en neem voldoende groente en mager vlees of vis. Drink bij de avondmaaltijd water en geen alcohol of fris. Hierdoor heb je meer ruimte voor een extraatje later op de avond.

Beweeg extra; wandel of sport wat vaker om de balans te houden.

Ook is het na een stevige wandeling lekker om warme chocolademelk te drinken. Een verantwoord alternatief is de PowerSlim warme drank chocolade. Heb je die niet in huis? Maak het dan zelf met volle melk of amandelmelk (ongezoet), een lepel cacaopoeder en vloeibare stevia.

En ook: haal zo min mogelijk in huis! Als het er is, kom je sneller in de verleiding om te snoepen.

Sinterklaastoetje

koolhydraatarm toetje(Fase 1 voor 1 persoon)

Ingrediënten: 1 zakje PowerSlim biscuit speculaas, drie theelepels PowerSlim aardbeienjam en 100 gram magere kwark

Bereidingswijze: verkruimel de biscuitjes en doe deze in een glaasje. Doe hier bovenop de kwark en de aardbeienjam.
Fase 2 of balans/niet PowerSlimmers kunnen een paar verse aardbeien toevoegen!

 

 

Wil je meer weten of wil je in het nieuwe jaar gaan starten met een gezonde leefstijl? Mail me voor een gratis kennismaking.