Nooit geweten dat koolhydraatarm zo lekker was

koolhydraatarm zo lekker

Door koolhydraatarm te eten heeft Tonny haar doel bereikt. Ze vertelt haar ervaringen.
Tonny: “Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn en de knop ging om! Ik heb nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn.

Mijn zus had ook goede resultaten met PowerSlim

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met het PowerSlim programma. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had hier goede resultaten mee bereikt. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach en ik kon snel bij haar terecht..

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik meteen te starten. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. Weegmomenten waren een feestje!

Lekkere producten en recepten!

Het PowerSlimmen was mede door de lekkere producten en makkelijke recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Ik ben vastberaden dit vast te houden. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten! Ik heb nooit geweten dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn.”

Wil jij net als Tonny ook wat kilo’s kwijt op een prettige manier? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismaking.