Kun je als vegetariër PowerSlimmen?

Kun je als vegetariër PowerSlimmen

Kun je als vegetariër PowerSlimmen? Ja, er zijn genoeg mogelijkheden om het PowerSlim programma vegetarisch te volgen. Het is zelfs makkelijk, omdat de producten erg eiwitrijk zijn en het dus niet nodig is om vlees of vis bij je maaltijd te eten.
(En voor de niet-vegetariër is het wel eens goed om een dagje geen vlees of vis te eten, niet alleen voor de dieren, maar ook voor het milieu en je eigen gezondheid.)

PowerSlim assortiment is grotendeels vrij van dierlijke producten

Het grootste gedeelte van het PowerSlim assortiment is vrij van dierlijke producten, waardoor je als vegetariër zorgeloos kunt genieten. Sommige producten bevatten gelatine. Je kunt bij mij de allergenenlijst opvragen, daarop staan deze producten vermeld.

Recept: vegetarische lasagne

Ingrediënten (voor 4 personen):

1 doosje PowerSlim lasagnebladen, 200 gram tomaten in blokjes, 800 gram verse spinazie, 100 ml groentebouillon, 2 el Boursin cuisine light, 4 tenen knoflook fijngehakt, 1 ui gesnipperd, verse basilicum, 3 tl Italiaanse kruiden, 1 el olijfolie, zout en peper

Verwarm de oven voor op 220°C. Pureer de tomatenblokjes samen met de basilicum en de Italiaanse kruiden met een staafmixer. Voeg de bouillon toe aan de tomatenpuree en laat deze op laag vuur even inkoken. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Roer vervolgens de Boursin door de spinazie. Breng op smaak met peper en zout. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel een laagje tomatensaus over de bodem en bedek met de lasagnebladen. Verdeel daarover de spinazie en bedek weer met lasagnebladen. Houd deze volgorde aan tot de saus en spinazie op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laagje tomatensaus. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 30-40 minuten gaar worden. Eet smakelijk.

Wil je weten of PowerSlim iets voor jou is? Bel of mail me voor een gratis kennismaking.

En wil je meer weten over vegetarische voeding in het algemeen? Check deze website van de Vegetariërsbond.