Koolhydraatarme warme herfstdrankjes

koolhydraatarme warme herfstdrankjes

Wat is de herfst toch mooi! Heerlijk een filmpje kijken met een mok lekkere warme chocolademelk erbij. Maar chocolademelk zit vaak vol met suikers en soms ben je die kop thee even zat en heb je zin in wat anders lekkers. Maar je wilt natuurlijk wel graag iets zonder al te veel koolhydraten. Dit zijn vijf lekkere, verantwoorde koolhydraatarme warme herfstdrankjes:

Warme chocolademelk Neem de PowerSlim chocolade drank*. Een kant-en-klare lekkere chocolademelk die je kort opwarmt in de magnetron. Je maakt hem extra lekker door een snufje kaneel toe te voegen.

Heb je de PowerSlim chocoladedrank niet in huis? Dan kan je in fase 3 zelf een kop warme chocomel maken met volle melk, een lepel cacaopoeder en vloeibare stevia.

Karamel-koffie Heel simpel maar zó lekker! Zet een kop koffie en voeg een scheutje van de karamel-zeezoutstroop toe. Eén portie van deze stroop bevat slechts 1 kcal. Zo kun je onbezorgd genieten van een lekkere koffie met een smaakje.

Muntthee In plaats van een gewone kop thee kun je ook kiezen voor een lekkere kop verse muntthee. Heel simpel, je hebt alleen twee takjes munt nodig en warm water. Zonder honing, want daarmee zit je al snel op zo’n 16 gram koolhydraten. Wil je je thee toch wat zoeter, kies dan voor een zoetje of een paar druppels stevia.

Gemberthee Erg lekker en heel eenvoudig. Neem een schijfje citroen en een schijfje gember (1cm in fase 1) en doe dit in een theekop met 200 ml heet water. Gember is ook nog eens goed voor je want het levert een bijdrage aan de versterking van je immuunsysteem.

Cappuccino Bereid de PowerSlim romige cappuccino* volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm hem 1 minuut in de magnetron en strooi er een snufje ongezoete cacao over. Zo heb je toch een lekkere kop koffie maar met 20 gram eiwitten een drank waarvan je de komende uren vol zit!

*De warme chocolademelk en de romige cappuccino van PowerSlim betreffen één eetmoment. De gember-, muntthee en karamel-koffie zijn dranken die je gedurende dag naast je eetmomenten kunt drinken.

Heb jij ook nog tips voor lekkere koolhydraatarme warme herfstdrankjes?