Maaltijdvervangers: wel of niet?

afvallen met maaltijdvervangers

Wil je snel afvallen met blijvend resultaat? Ik werk sinds 2009 als gewichtsconsulent en in die tijd zijn er mooie resultaten bereikt! Het is zo fijn om iemand blij de deur uit te zien gaan als er weer een kilo af is. Maar in de praktijk merkte ik dat veel mensen het afvallen met reguliere voeding toch vaak te langzaam vinden gaan.

Hoe val je snel af?

Begin 2018 kwam ik in contact met PowerSlim. Ik was nooit zo’n voorstander van maaltijdvervangers, want wat leren mensen daar nou van? Maar naarmate ik meer over PowerSlim te weten kwam werd ik steeds enthousiaster! Het afvallen gaat echt veel sneller (wat enorm motiverend werkt), de producten zijn lekker en gezond en na het behalen van het streefgewicht is er nog een jaar lang begeleiding om dit gewicht vast te houden. Snel afvallen met blijvend resultaat!

Nee, je eet niet de rest van je leven maaltijdvervangers! De PowerSlim eetmomenten worden stapsgewijs afgebouwd en vervangen door reguliere producten uit de supermarkt. Per fase gebruik je minder PowerSlim producten. Dit gaat al heel snel, want je verliest snel gewicht!

Gedragsverandering voor blijvend resultaat

Natuurlijk werken we ook aan gedragsverandering: je wilt natuurlijk niet elk jaar op nieuw op dieet! Je leert stap voor stap wat voor jou het beste eetpatroon is. De koolhydraten worden langzaam weer opgevoerd. Je zult je fitter en gezonder voelen en je bereikt eindelijk je streefgewicht. En belangrijker: je leert je gewicht te behouden.

Snel resultaat met PowerSlim

Ik heb inmiddels al veel mensen met PowerSlim mogen begeleiden. De reacties van mijn PowerSlimmers zijn zeer positief: de producten (én de makkelijke, snelle recepten) worden erg lekker gevonden, gemakkelijk toe te passen en één tot anderhalve kilo per week afvallen is geen uitzondering!

Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? Ik ben Karin van Hofwegen, PowerSlim coach Gouda. Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking.

Veel mensen vragen of dat wel lekker is, die producten van PowerSlim. Die zijn inderdaad heel lekker! Maar wil je eerst proeven? Neem dan een proefpakketje voor 3 dagen. Dat kost je slechts € 29,95.