Nieuw in het assortiment: de PS. life producten

PS. life assortiment

Nieuw in het assortiment zijn de PS. life producten. Dit zijn producten die je in kunt zetten in fase 2b en 3 van het PS. food & lifestyle programma. Maar je kunt ze ook gebruiken als je minder koolhydraten wilt eten of als je bijvoorbeeld je streefgewicht hebt behaald en dit wilt vasthouden!

Koolhydraatarme producten voor balans

Het assortiment bevat koolhydraatarme producten om jouw gewicht smaakvol in balans te houden. Van heerlijke muesli’s en granola’s tot makkelijke en lekkere wraps. Het is een gezonder alternatief dan de standaard supermarktproducten.

Ik heb zelf natuurlijk een proefverpakking gekregen van PS. food & lifestyle en ik hou je op de hoogte! Ik heb de muesli al geprobeerd; die is heel lekker. Ook de crackers zijn geweldig. Het brood bak ik regelmatig (makkelijk, snel en lekker), de wrap is goedgekeurd en ook de rijst is erg goed.

KookboekHet assortiment is zeer betaalbaar; ik heb bij mij in de praktijk alle producten op voorraad. Als je interesse hebt stuur me dan een mailtje dan hou ik je op de hoogte. En je hoeft niet te PowerSlimmen of cliënt bij mij te zijn of te worden. De producten zijn gewoon bij mij verkrijgbaar. Het assortiment is inmiddels ook uitgebreid met verschillende soorten pasta.

Ik ben erg blij met deze lijn, want ik zoek zelf ook al lang naar koolhydraatarme producten die én betaalbaar én ook nog lekker zijn.

Koolhydraatarm genieten kookboek

Wat een leuke aanvulling is, is het PS. food & lifestyle kookboek. Ook deze kun je bij mij aanschaffen. Degenen die mij een beetje kennen en volgen op Facebook en Instagram weten dat ik erg van gemakkelijke recepten hou. Ik sta niet graag uren in de keuken met een recept met heel veel ingrediënten. Dit boek is een uitkomst! Makkelijk en snel klaar; ik hou ervan. Het kookboek kost slechts € 24,99 en bevat 70 recepten, adviezen en handige weekmenu’s. (Zeker ook te gebruiken buiten het PS. food & lifestyle prgramma om).

Wil je meer weten over de koolhydraatarme producten of wil je ze eigenlijk wel gewoon al bestellen? Stuur me dan een mailtje, dan zorg ik ervoor dat het naar je toe komt! Ik wens je veel kookplezier en ik ben heel benieuwd wat je van de producten vindt!

Nogmaals: je hoeft geen cliënt te worden en je zit nergens aan vast. Bellen kan ook: 0651720598. En je mag natuurlijk ook gewoon even langskomen (op afspraak).