PowerSlim coach Karin

Ik ben PowerSlim coach Karin van Hofwegen en ik ben werkzaam in Gouda. Ik heb de opleiding Gewichtsconsulent gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen vanuit interesse voor gezonde voeding en gezond gewicht en mijn eigen ervaring – in het verleden – met eetproblematiek en afvallen/aankomen.

PowerSlim coach Karin

De naam van mijn praktijk heb ik gekozen omdat iedereen zijn of haar eigen optimale gewicht heeft; een gewicht waarbij je je prettig voelt. Want het gaat er dus niet om dat iedereen naar maat 36 moet streven.

In oktober 2009 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik volg nog steeds regelmatig bijscholingen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding.

PowerSlim coach Karin

Inmiddels heb ik al veel mensen begeleid naar een gezond eetpatroon, maar in de praktijk merkte ik dat mensen meer behoefte hebben aan een gestructureerd eetplan waarbij ze sneller hun doel behalen. Ik kwam uit bij PS. food & lifestyle en ik ben erg enthousiast over hun producten. Deze zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige eiwitten. Ook ben ik zeer enthousiast over de resultaten! Na het behalen van het certificaat PS voedingscoach heb ik inmiddels ook al veel PowerSlimmers mogen begeleiden en het is erg leuk om cliënten blij de deur uit te zien gaan!

Praktijk in Gouda

Ben je geïnteresseerd in een gezonde leefstijl met PS. food & lifestyle, maar heb je nog vragen of wil je eerst langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Geen probleem. Je kunt gratis een introductie-gesprek aanvragen en alvast komen kennismaken. Je bent van harte welkom! De praktijk is gevestigd aan de Marconistraat in Gouda op de 1e etage. Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht, maar informeer even naar de mogelijkheden, want ik werk alleen op afspraak.

Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. Mijn praktijkruimte is groot, dus we houden afstand. Wil je wel graag nu beginnen met afvallen, maar wil je liever niet in de praktijk komen? Dat is geen probleem. De PS producten worden dan bij je thuis bezorgd. Contact kan via de telefoon of via videobellen. Zo kun je toch aan je gezondheid werken. Samen gaan we ervoor!