PowerSlim coach Karin

Mijn naam is Karin van Hofwegen en ik kom uit Gouda. Ik heb de opleiding Gewichtsconsulent gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen vanuit interesse voor gezonde voeding en gezond gewicht en mijn eigen ervaring – in het verleden – met eetproblematiek en afvallen/aankomen.

De naam van mijn praktijk heb ik gekozen omdat iedereen zijn of haar eigen optimale gewicht heeft; een gewicht waarbij je je prettig voelt. Want het gaat er dus niet om dat iedereen naar maat 36 moet streven.

In oktober 2009 ben ik gestart met mijn praktijk.

 Ik volg regelmatig bijscholingen en blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van voeding.

Afvallen met PowerSlim

Inmiddels heb ik al veel mensen begeleid naar een gezond eetpatroon, maar in de praktijk merkte ik dat mensen meer behoefte hebben aan een gestructureerd eetplan waarbij ze wat sneller afvallen. Ik kwam uit bij PowerSlim en ik ben erg enthousiast over hun producten en over de resultaten! Na het behalen van het certificaat PowerSlim voedingscoach heb ik inmiddels ook al veel PowerSlimmers mogen begeleiden en het is erg leuk om cliënten blij de deur uit te zien gaan!

Ben je geïnteresseerd in afslanken met PowerSlim, maar heb je nog vragen of wil je eerst langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Geen probleem. Je kunt gratis een introductie-gesprek aanvragen en alvast komen kennismaken. 

Je bent van harte welkom! De praktijk is gevestigd aan de Marconistraat in Gouda op de 1e etage.
 Je kunt zowel overdag als ‘s avonds terecht, maar informeer even naar de mogelijkheden, want ik werk alleen op afspraak.