PowerSlim wordt PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Wil je je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie je in de spiegel ziet, dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Dat gaat je lukken met PS. food & lifestyle. Als PS. coach kan ik je daarbij helpen en ben ik dat duwtje in de rug als je het even nodig hebt. Met bewezen resultaat en op jouw manier.

Samen gaan we aan de slag zodat jij je fitter voelt, lekkerder in je vel en trots bent op jezelf. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Het PS. program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Hoe werkt het PS. food & lifestyle programma?

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er zes eetmomenten per dag. Hiervan zijn drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. Lunch en diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met voedingsmiddelen die je kent, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle op een rij

* Een persoonlijk stappenplan
* Gepersonaliseerde weekmenu’s
* Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. coach
* Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
* Behoud van je spiermassa
* Geen jojo effect
* Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!