Samen Slank Challenge start op 10 mei!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge misschien iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw persoonlijke afslankdoel.

Wat kun je verwachten?

• Gratis lichaamsanalyse
• Goodiebag met leuke extra’s
• Persoonlijke begeleiding; je komt wekelijks bij me langs
• 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s
• Gezamenlijke Whatsappgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld (als je dat wilt!)
• Stralend de zomer in!

Gratis goodiebag

 

Wat mijn PowerSlimmers het fijnste vinden aan het programma is het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super gemakkelijk.

Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
• Zes eetmomenten per dag.
• Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.

Afslanken doen we samen!

Ik ben Karin van Hofwegen, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.
Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!