Simone is 19 kg lichter met PowerSlim

Simone is 19 kg lichter met PowerSlim

Simone is 19 kg lichter met PowerSlim, ze vertelt haar verhaal: “In september vorig jaar was de maat letterlijk vol, ik woog ruim 85 kilo en ben ik op zoek gegaan naar een effectieve manier om mijn overgewicht aan te pakken. Na enige research kwam ik terecht bij PowerSlim en heb ik een intake afspraak gemaakt met Karin van Hofwegen van Optimaal Gewicht.
Zij gaf mij goede informatie over het Powerslim plan en na mijn vakantie ben ik direct begonnen met het programma. Ik was erg enthousiast over wat Karin mij vertelde en deelde dit met mijn vriendin Mirjam. Zij zocht ook al tijden naar een oplossing voor haar overgewicht en heeft toen besloten om er ook voor te gaan.

Het was spannend om te beginnen

Ik vond het best spannend om de knop om te zetten omdat de eerste fase van het plan best een verandering was in vergelijking met mijn ‘normale’ eetpatroon. Voorlopig geen brood, aardappelen, pasta, nootjes, kaasjes en wijn meer. Ik heb vaker een dieet gevolgd maar kwam meestal na een paar weken weer in de verleiding om te zondigen en dan was het hek van de dam en kwam ik weer aan.

Nu was het alsof ik even geen keuze had, ik zat in een sneltrein en uitstappen onderweg was geen optie. De producten van PowerSlim zijn smakelijk en goed in te passen in het dagelijks leven. Bij de lunch en het diner zijn vlees of vis en beperkte groenten gewoon toegestaan, ik kon op deze manier elke dag lekkere gerechten, soepjes en salades eten.

De eerste weken moest mijn lichaam wel wennen aan minder koolhydraten maar al snel kwam ik in een flow en zag ik mijn gewicht op weegschaal dalen. Dat motiveerde mij enorm om door te gaan. Elke week kwam ik bij Karin en dan bespraken wij de moeilijke momenten van de week en gaf zij mij tips voor de komende week. Met mijn vriendin kon ik ervaringen delen en leuke recepten uitwisselen, we hebben veel steun aan elkaar gehad en kunnen nu ook de blijdschap van ons resultaat samen delen want ook zij is met succes afgevallen.

Meer zelfvertrouwen en energie dankzij PowerSlim!

Ik ben nu 6 maanden verder en heb mijn streefgewicht ondertussen meer dan behaald. Kan het nog steeds niet geloven, ik ben 19 kilo lichter, heb een gezond BMI, mijn vetrolletjes en mijn dikke buik zijn weg, ik heb meer energie en dat voelt echt super fijn. Alle kleding staat beter en ik kan weer een mooie jeans of gedetailleerde jurkjes dragen. Moet nog wel even wennen aan mijn nieuwe lijf, elke keer als ik in de spiegel kijk denk ik ‘ben ik dit echt?’. Ik heb afgelopen weekend afscheid genomen van heel veel te grote jurkjes en broeken uit mijn kast. Nieuwe kleding shoppen in 3 maten kleiner is echt een feestje, op naar het voorjaar en de zomer met een nieuwe lifestyle, meer zelfvertrouwen en energie dankzij PowerSlim!”