Annemarie viel 21 kg af met PowerSlim

Annemarie viel 21 kg af met PowerSlim

Annemarie viel 21 kg af met PowerSlim en ze vertelt haar verhaal: “Ik ben Annemarie, 36 jaar en moeder van twee prachtige dochters.
6 maart 2019 is de dag dat er wat moest gaan veranderen. Voor die tijd was ik diep ongelukkig met mijzelf. ik vond me zelf niks waard. 24/7 was ik met eten en mijn lijf bezig. Ik ben altijd al een emo-eter geweest dus kan lekker jojo’en… Zo raar hoe dat werkt; je voelt je dik maar toch MOET er eten in..

Mijn man kende mijn coach Karin via haar vriend. Hij zei: “Is PowerSlim niks voor je?” Ik dacht: wel ja weer een dieet… ik heb er al zo veel gevolgd.

PowerSlim: de beste keuze ooit!

Maar gelukkig heb ik toen toch een afspraak gemaakt. Beste keuze ooit! Ik ben nu een kleine 4 maanden verder en – 21 kilo lichter voel ik me weer een stuk fijner!! Vooral zo voor de zomer. Ik durf weer leuke dingen te doen met mijn gezin en vriendinnen en kan genieten van dingen.

Het is een investering, maar het zijn wel hele goede producten! 6x per dag kun je gewoon iets lekkers eten en zo is lijnen geen straf.
En etentjes bbq’s zijn eigenlijk ook prima te doen als je maar weet wat je allemaal wel kan eten. Ik kon Karin altijd om advies vragen, dan bekeken we gewoon de menukaart van het restaurant van te voren!

Nu ben ik bezig met in balans blijven maar ik heb er het volste vertrouwen in!”

Wil jij net als Annemarie ook afvallen met de heerlijke producten van PowerSlim? Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismaking!