Heleen is weer op gewicht door PowerSlim

Heleen op gewicht

Heleen is weer op gewicht door PowerSlim. Ze vertelt haar verhaal:

Is afvallen je goede voornemen in januari?

Heleen Oevering: “Toen ik begon met PowerSlim woog ik inmiddels 100 kg. Wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Totdat ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik. Ik schrok zo dat ik besloot dat het genoeg was. In de maand januari heb ik van alles geprobeerd, maar toen niets bleek te helpen was ik radeloos.

PowerSlim is mij heel goed bevallen

Uiteindelijk kwam ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn coach vertelde mij over PowerSlim. In het begin was ik een beetje sceptisch, omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar door de fijne begeleiding, de 6 eetmomenten op een dag en de lekkere producten van PowerSlim is het mij heel goed bevallen.

Mijn gewicht blijft nu in balans

Ik ben nu beland in de laatste fase van PowerSlim waarin ik samen met mijn coach ervoor ga zorgen dat mijn gewicht in balans blijft. Met mijn nieuwe voedingspatroon moet dat zeker gaan lukken. Ik zit weer lekker in mijn vel en ik ben enorm blij dat ik weer broeken kan dragen met een goed gevoel. Om 2019 goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!”

Is jouw voornemen voor 2019 ook afvallen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ik je vertel hoe het werkt!