Karin is 13 kg afgevallen met PowerSlim

Karin 13 kg afgevallen met PS

Ik ben 13 kg afgevallen en klaar voor de zomer

Als ik het kan, kan jij het ook!

Karin Schrijver: “Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in badkleding.

Zelfverzekerd in badkleding

Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen. Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt.

De balans vasthouden

Ik heb mijn doel om 13 kilo af te vallen bereikt! Voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste: de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken. De zomer komt er alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.”

Wil je ook nog wat gewicht verliezen voordat de zomer begint en je fitter voelen? Wacht dan niet langer! Maak snel een afspraak voor een gratis kennismaking.