Succesverhaal: Lisette

nafoto Lisette

Lisette: “Ik was altijd al langer dan en op jonge leeftijd kreeg ik al vrouwelijke vormen, maar ik had nog geen overgewicht. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Maar ook door mijn drukke baan en een sociaal leven, waarin vaak etentjes en borrels worden georganiseerd, hebben daar aan bijgedragen. Toen ik de weegschaal richting de drie cijfers zag gaan, schrok ik hier zo erg van dat ik besloot dat er nou eindelijk iets moest gebeuren. Via een collega hoorde ik over PowerSlim en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben meteen op zoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Lisette voor het afvallen

Met PowerSlim snel resultaat

Tijdens het PowerSlim programma mag je regelmatig eten, heb je geen hongergevoel en de variatie aan PowerSlim producten is erg fijn. Het was voor mij daardoor ook makkelijk vol te houden.

En het motiveerde enorm doordat ik al snel resultaat had. Nu in de laatste fase van het programma merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden maar daar helpt mijn coach mij weer goed bij.

Energiek

Met mijn coach heb ik een erg goede klik! Wekelijks contact was erg prettig. Ik zit nu in de derde fase en heb daarmee mijn doel nog voor de feestdagen bereikt! Ik voel me goed, energiek, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk! Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, ga ik er zeker voor om mijn gewicht stabiel te houden.”

Wil jij ook nog voor de feestdagen gewicht kwijt? Maak een afspraak voor een kennismakings/adviesgesprek.