Mandy en Erwin samen naar een andere leefstijl

samen naar een andere leefstijl

Mandy en Erwin samen naar een andere leefstijl, hier lees je hun verhaal. Mandy: “Na al van alles geprobeerd te hebben om af te vallen, had ik niet gedacht iets te vinden dat zo goed bij mij zou passen. Maar het is er echt! Het belangrijkste element is toch echt de persoonlijke begeleiding, de producten zijn namelijk erg lekker en met de voedingsschema’s heb je een extra houvast. De fijne coaching heeft het nog wel een stuk makkelijker gemaakt. Mijn coach was heel betrokken, streng maar ook meegaand, motiverend, enthousiast en complimenteus. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn levensstijl heb weten aan te passen. Ik ben anders gaan denken over voeding en ik ben ervan overtuigd dat ik nooit meer op mijn oude gewicht zal terugvallen.

Samen naar een andere leefstijl met PowerSlim

Ik was echt heel huiverig dat het jojo effect toch ook deze keer weer zou toeslaan, maar dus niet. Ik vind het soms nog moeilijk om te geloven, maar dankzij het PowerSlimmen heb ik echt een hele andere superfijne leefstijl gekregen, die ik ook niet meer zou kunnen missen. Het is zeker een kwestie van gedragsverandering maar dankzij de begeleiding gaat dat heel makkelijk. Mijn coach is altijd voor mij klaar blijven staan, ook nadat ik mijn doel had bereikt, kon ik altijd weer bij haar terug komen.

Nu weet ik hoe ik in balans kan blijven. Toen mijn man zag dat ik stabiel bleef is hij ook maar eens op een gesprek geweest bij mijn coach. Wat is het ontzettend leuk om ook samen weer leuke recepten te koken, elkaar te motiveren, om stiekem toch weer lekker een makkelijke PowerSlim reep mee te pikken! Heerlijk. We genieten weer volop samen met ons gezinnetje!”

 

De koolhydraatarme producten van PowerSlim zijn erg lekker

Erwin: “Op 1 januari 2018 gaf de weegschaal 125,3 kg aan. Nogal deprimerend, maar ik besloot om de draad weer op te pakken, waar ik al eerder zo goed mee was gestart. “Ga gewoon eens een keer mee”, zei mijn vrouw die al in 2016, succesvol, met PowerSlim in aanraking was gekomen.

Op dinsdag 9 januari zat ik, huiverig, maar met goede moed, dan ook voor het eerst bij mijn PowerSlim coach aan tafel. Het was niet alleen prettig om met PowerSlim in aanraking te komen, maar ik had me ook geen betere coach kunnen wensen. Zij heeft me op een zeer kundige en prettige manier door alle fases weten te loodsen. De koolhydraatarme en eiwitrijke producten zijn erg lekker. We starten binnenkort met de stabilisatiefase en ben ervan overtuigd dat ik in balans kan blijven, want mijn coach heeft mij geleerd om ook op de moeilijke momenten de balans vast te houden.”

Wil jij ook afvallen? Misschien zelfs wel samen met je partner. Maak snel een afspraak voor een gratis kennismaking.