Michael viel 15 kg af met PowerSlim

Michael viel 15 kg af met PowerSlim

Michael viel 15 kg af met PowerSlim, hij vertelt zijn verhaal: “Al een heel lang riep ik dat ik graag wilde afvallen, ik wilde graag weer net zo slank en fit zijn als dat ik voorheen was. Ik deed de ene na de andere poging om af te vallen. Ik richtte mij op de combinatie van voeding en sporten maar telkens lukte het maar voor een aantal weken en daarna viel ik weer terug in het oude patroon. Maar toen kwam het moment dat het nu echt moest gebeuren en ik had een stevige stok achter de deur nodig. Ik besefte dat hulp/ondersteuning zoeken noodzakelijk was en daarnaast wist ik dat ik een half jaar later ging trouwen. Dan moet je er wel goed uit zien! Maar bij wie klop je aan om te gaan afvallen?

Nu ga ik afvallen

Er zijn veel verschillende afvalmethodes die op korte termijn werken waarna je daarna gewoon weer in je oude patroon terugvalt en per saldo niks opschiet. Via mijn kennissenkring kwam ik terecht bij Karin en PowerSlim. Ik heb hiervoor gekozen omdat deze methode ervoor zorgt dat je met speciaal samengestelde producten op een gezonde manier gaat afvallen. En het aller belangrijkste: dat je afsluit met de balansfase waarin je een nieuwe levensstijl creëert op het gebied van voeding zonder dat het er minder lekker op wordt. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn maar toch is het zo. Gedurende de verschillende fases wissel je PowerSlim producten in voor eigen (supermarkt) producten. Je eet weinig koolhydraten en suikers maar wel de juiste vetten en andere voedingsstoffen. Daarnaast vind ik Karin ook een prettig persoon omdat ze je heel graag wil helpen, niet alleen met afvallen op korte termijn maar vooral dat je er de rest van je leven ook wat aan hebt. Een toegewijde coach dus!

In drie maanden op mijn streefgewicht

Bij mij zitten nu de eerste drie maanden erop. Ik ben gestart op een gewicht van bijna 90 kg en drie maanden later zit ik keurig op 75 kg. Maar dit komt niet zo maar aanwaaien. Hier is wel discipline voor nodig. Ik had van te voren niet gedacht dat ik deze discipline zou hebben maar die kwam toch te voorschijn. Ik denk dat het er vooral mee te maken heeft dat je gewoon lekker blijft eten, dat je geen honger hebt en dat je je al snel lekkerder gaat voelen. Daardoor houd je het veel makkelijker vol en is elk product wat je weer mag eten een feestje. Daarnaast is de stevige stok achter de deur ook erg fijn want elke week kom je langs, sta je op de weegschaal en bespreek je de afgelopen en komende week.

Tot slot

hoop ik dat je geïnspireerd raakt door het lezen van mijn verhaal. Als je nu denkt het lukt me niet.. het lukt me niet.. Ga er dan toch voor! Ik dacht ook dat het mij niet zou lukken maar drie maanden later is het mij toch mooi gelukt.“

Wil je net als Michael ook afvallen? Mail me dan voor een afspraak.