Mirjam is enthousiast over PowerSlim

Mirjam enthousiast over PowerSlim

Mirjam is enthousiast over PowerSlim. Ze vertelt hoe dat komt. Mirjam: “Al van jongs af aan heb ik problemen met mijn gewicht. Achteraf gezien viel dat eigenlijk wel mee, maar door opmerkingen van onder andere een schoolarts, ging dat gewicht onbewust een steeds grotere rol spelen in mijn hoofd.

Ik was aan het jojoën

Mijn relatie met eten was niet goed, ik gebruikte eten om mezelf beter te voelen. Een echte emotie-eter dus. Vaak was ik het zat en nam ik me voor af te vallen. Dat is ook wel eens gelukt door veel te sporten en gezond te eten. Doordat ik me zo heb verdiept in voeding, wist ik er inmiddels veel van af en had ik eigenlijk alle tools binnen handbereik om het te doen slagen. Toch mislukte het keer op keer. Ik viel af en kwam weer aan. Een jojo was er niks bij.

Enthousiast over PowerSlim

Totdat ik in aanraking kwam met Powerslim. Eerst door een succesverhaal van een kennis. Ik verdiepte me in het concept, maar liet me weerhouden door de maaltijdvervangers. Na nog een niet zo succesvolle poging met een koolhydraatarm dieet, kwam toen mijn vriendin met Powerslim op de proppen. Ze had een intakegesprek met coach Karin van Hofwegen en als dat goed zou voelen zou ze hiermee gaan starten.

Na haar intake en de documentatie die ze daarbij had ontvangen, werd ik ook wel enthousiast en nieuwsgierig. Zou dat echt werken? Ook voor mij? Karin had op korte termijn nog ruimte voor een intake. En zo kwam het dat mijn vriendin en ik tegelijkertijd konden beginnen met het programma. Een schot in de roos! Want naast de coaching van Karin konden we elkaar ook stimuleren en praten over waar we tegenaan liepen. Eenmaal begonnen, werd ons motto: ‘We zijn op deze trein gestapt en uitstappen is pas een optie bij ons eindstation’.

Ook al waren de eerste weken pittig, toch was dat geen reden om te stoppen. Ik voelde me soms wat rillerig en gammel, maar door de tips van Karin om bijvoorbeeld een Powerslim bouillon te nemen, ging het steeds beter.

De regelmaat en de structuur zijn prettig

Het eten was erg lekker, ik heb heel wat recepten uitgeprobeerd. Mijn favorieten zijn toch wel, de Wrap kip kerrie en de Powerslim pizza. Deze eet ik nu nog. Ook de regelmaat en structuur heb ik als erg prettig ervaren. Deze zijn nu zo gewoon geworden, dat ik hoop dat ik dit in de toekomst kan volhouden.

Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht en 17 kilo lichter. Ik ben net begonnen met fase 3 en ik kan langzaam aan wat meer producten toevoegen. Dat is leuk, ook al zou ik niet zo snel meer aardappelen gaan eten. Deze mis ik helemaal niet. Gewoon groente met een stukje vlees en wat smaakmakers zijn voor mij voldoende. Ook mijn vriendin heeft (meer dan) haar streefgewicht bereikt. We zijn allebei supertrots! Al is het soms ook nog wennen dat het beeld wat je van je zelf hebt, nog niet helemaal overeen komt met wat er in de spiegel te zien is. Beide denken we nog vaak, Oja! Dát ben ik nu.”