Rosalie voelt zich fijn en fit met PowerSlim

fijn en fit met PowerSlim

Rosalie voelt zich fijn en fit met PowerSlim, maar dat is niet altijd zo geweest: “Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik me echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

Rosalie voorIk ben 15 jaar geleden al een keer 20 kilo afgevallen door veel te sporten en vooral heel weinig te eten. Dat was niet de juiste manier geweest, want na een aantal roerige jaren vlogen de kilo’s er weer aan.

Geen shakes, maar lekker eten

Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen. Het gesprek was voor mij best emotioneel (de oorzaak van mijn overgewicht werd uiteraard ook besproken) maar uiteindelijk ging ik met positieve energie naar huis met een starterspakket vol lekkere koolhydraatarme PowerSlim producten zoals de muesli pure chocolade kokos. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

Mijn coach is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij mijn coach terecht. Samen keken we naar de menukaart en gaf zij mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was dat we samen blij waren bij mijn geboekte successen!

Mijn te grote kleding is de deur uit!

Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo fijn en fit. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd, dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.”

Wil jij net als Rosalie ook afvallen en lekker eten? Maak snel een afspraak!