Sanne viel 10 kg af met PowerSlim

Sanne viel 10 kg af met PS

Sanne viel 10 kg af met PowerSlim, dit is haar verhaal: “Ik ben altijd wat voller geweest. En nu gaf dit verder niet want ik vond mezelf gewoon leuk zoals ik was. Toch kwam er een moment waarop ik gezonder wilde zijn. Een gezond BMI hebben en leren om op een goede manier te eten.

Ik ben toen bij mij in de buurt opzoek gegaan naar een manier die bij mij zou passen. Een paar jaar terug heb ik gesport maar vanwege mijn onregelmatige werk werd dit wat lastiger en hierdoor verloor ik mijn motivatie.

Mijn doel was 10 kilo afvallen

Al snel kwam ik bij Karin uit. Ons introductiegesprek was fijn. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, Ik kreeg de ruimte om over mezelf te vertellen en om over mijn doel te vertellen: een gezonder gewicht krijgen, een gezonder BMI. Mijn doel: -10 kilo.

Tijdens het gesprek werd het me al snel duidelijk dat ik dit samen met Karin wilde gaan doen. Dit voelde goed. Ik kon me hier alleen nog geen voorstelling van maken: 10 kg eraf?

Vanaf het begin tot het eind voelde ik me goed begeleid door Karin. Samen zijn we de fases door gegaan, ik kon met vragen altijd bij haar terecht.

Ik viel 10 kg af met PowerSlim

De producten van Power Slim maakt het afvallen voor mij niet alleen makkelijk maar zeker ook lekker. Met plezier kookte ik mijn eigen potje. Toen ik mijn streefgewicht behaald had, ging ik de producten van Power Slim afbouwen en steeds meer reguliere voeding eten.

Op dit moment zit ik fase 3b. Het einde van de drie fases nadert.

Ik kijk voor mij terug op een goede tijd. Een tijd waarin ik afgevallen ben, maar vooral ook een tijd waarin ik geleerd heb om anders te eten. Hierna ga ik me richten op de balansfase; de balans vinden tussen gezond en lekker eten. Ook in deze fase kan ik bij Karin terecht en dat vind ik fijn. Zo is er iemand die mee kijkt en tips geeft waar nodig.”