Sara is 40 kilo afgevallen met PowerSlim

40 kg afgevallen met PowerSlim

“Ik ben 40 kilo afgevallen met PowerSlim!” Sara vertelt haar verhaal: “Tijdens het dagelijkse rondneuzen op Facebook viel mijn oog ineens op een advertentie. De eerste stap zetten naar mijn streefgewicht. De stap naar een gezonde levensstijl! In eerste instantie heb ik er echter niets mee gedaan, maar ik kwam de advertentie steeds vaker tegen en ik werd steeds enthousiaster. Dus heb ik de telefoon gepakt en een kennismakingsgesprek gepland bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Sara voorfotoIk kwam met lood in mijn schoenen op de eerste afspraak, wetende dat die weegschaal wacht….en ik in mijn hoofd echt nog niet klaar was voor die onvermijdelijke confrontatie! Maar wat ik eigenlijk al heel lang wist werd bevestigd: Véél te zwaar!

Na éen week al resultaat!

Dus ging ik uiteindelijk met een starterspakket, veel nuttige tips, een telefoonnummer waarop mijn coach altijd te bereiken was en adviezen naar huis! Ik had er zin in! En meteen de volgende dag ben ik vol enthousiasme het programma ingestapt. Ik heb me netjes gehouden aan mijn dieet en alles gedaan en gelaten wat er op de planning stond. Na de eerste heftige dagen van hoofdpijn en het inpassen van alle eetmomenten in mijn dagelijkse leven (moeder van 3 jongens, waarvoor alles ‘gewoon’ door moest gaan) voelde ik me fris en energiek. Dus na één week ging ik vol verwachting terug naar mijn coach voor het eerste weegmoment! Wat was ik blij: in één week tijd al een stap verder! Fantastisch!

Balans houden tijdens de vakantie

Begin 2017 ben ik gestart met het PowerSlim programma en na die eerste maand heb ik tegen mijn coach gezegd dat ik door wil gaan tot aan de zomervakantie van onze jongens. Tijdens mijn vakantie heb ik goed de balans vast kunnen houden. Ik vond het zonde als ik mij nu zou laten gaan met eten. Alles wat eraf is ben ik kwijt en daar ben ik super blij en tevreden mee.

Na mijn vakantie ging ik weer door en na een aantal weken kon ik mijn eigen menu’s samenstellen. Ik nam gewoon mee wat ik lekker vond en waar ik zin in had. Het thuisfront eet soms met me mee en andere dagen kook ik iets anders voor mezelf. Mijn eetpatroon is gewoon geworden, ik ben me heel bewust van wat ik eet en wanneer.

Nu, meer dan twee jaar later, ben ik al een jaar lang op mijn streefgewicht en zit ik er zelfs iets onder! Ik weet nu hoe ik gezond kan eten en mijn gewicht blijft stabiel! Ik ben trots op mezelf!”

Wil je ook gewicht verliezen? Mail of bel me snel voor een gratis kennismakingsgesprek.