Succesverhaal: Tatiana

Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen!

Tatiana Voorbrood: “Ik kon altijd alles eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Ik heb verschillende dingen geprobeerd

Al snel vond ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en ik heb geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij.

PowerSlim was de reset die ik nodig had

PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Ik ben 16 kilo afgevallen! Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.

Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen!”

 

Wil jij net als Tatiana een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Ik ben er voor je om jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Hoe veel val jij af nog voor deze zomer?