Vakantie en afvallen

vakantie en afvallen

Voor de meeste mensen begint nu de vakantie. Ben je al met vakantie en aan het afvallen met het PowerSlim programma en wil je genieten, maar niet aankomen? Geen probleem. Met de volgende tips kom jij de vakantie wel door!

Welke vakantiebestemming je ook hebt, met de volgende basisregels kom jij zeker je vakantie goed door. Neem je PowerSlim producten mee in je koffer en stel verder je maaltijd samen door een keuze te maken uit de volgende producten:
(Magere) kwark of yoghurt, gekookt of gebakken ei, roerei, mager vlees en vleeswaren, bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas, kalfslap met groente of een salade met kip of kalkoenfilet, vis, schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld een salade met tonijn, een stuk witvis met groentes of scampi’s met groentes of salade, rauwkost en groentes.

Waar moet je op letten?

Vermijd alcohol zoveel mogelijk. Eén glas droge witte wijn per week mag. Maar drink vooral veel water: voeg komkommer en munt toe voor een lekkere frisse smaak. Neem lekker je PowerSlim drankjes mee.

Is er een buffet in het hotel of restaurant? Kies vooral de producten zoals eerder genoemd. Eet langzaam en bewust en kijk dan of je nog honger hebt. Schep je bord niet in een keer helemaal vol omdat alles er zo lekker uitziet.

Is er een ontbijtbuffet? Vermijd uiteraard het brood, pannenkoeken, croissants en cakejes en kies voor magere kwark of naturel yoghurt, rauwkost, vleeswaren en eieren.

Salades passen goed in het PowerSlim programma. Neem geen croutons en vraag olie en azijn in plaats van dressing.

Ben jij dol op zoet en vind je het lastig om toetjes/ijsjes af te slaan? Neem dan voldoende van jouw favoriete zoete PowerSlim snacks mee zodat ook jij iets lekkers kunt nemen na de maaltijd zonder al die koolhydraten!

Neem voor de luie stranddagen of voor je dagje wandelen/fietsen de PowerSlimready-to-go flesjes en repen mee.

Blijf vooral bewegen: ga wandelen, fietsen, zwemmen, dansen, het zorgt ervoor dat je beter in ketose blijft.

Er is ook een handige brochure boordevol tips: wil je die hebben, stuur me een mailtje dan stuur ik je de pdf!

Het is natuurlijk geen ramp als je iets aankomt in je vakantie, maar probeer de schade te beperken, anders is het zonde van al je moeite!

Wil je juist met het PowerSlim programma starten na je vakantie? Mail me voor een afspraak of meer informatie.

Fijne vakantie!