Welke dranken zijn lekker tijdens de warmte?

Dranken tijdens warmte

Koude dorstlessers

Tijdens de warmte moet je veel water drinken! Dit voorkomt o.a. dat je vocht vasthoudt. Wat zijn nou lekkere alternatieven? Een aantal tips met PowerSlim producten en recepten voor andere drankjes.

Je kunt je ready-to-go drankjes van PowerSlim mengen met ijsblokjes of geschaafd ijs;

Of meng Spa blauw met een PowerSlim koude drank naar keuze, deze kun je makkelijk meenemen in je shaker;

Meng een theelepel PowerSlim Waterflavouring door je Spa blauw of Spa rood (dan steun je ook nog een goed doel);

PowerSlim iced cappuccino: zet een kopje koffie, laat deze afkoelen, schenk dit in een ijsblokjesvorm en zet dit dan een uurtje in de vriezer. Doe 100 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van de PS iced cappuccino toe. Schud deze en doe dan de koffie ijsblokjes erbij. Eventueel een scheutje room light. Dan alles in de keukenmachine tot een gladde massa mixen. Direct serveren en genieten.

Alle drankjes met een PowerSlim product gelden als maaltijden voor PowerSlimmers. Maar je kunt ook zelf lekkere drankjes maken als extraatje!
Vul een karaf water met munt en komkommer, het water neemt de smaak van de munt en komkommer aan en dat is verfrissend en lekker;

Maak zelf lekkere (groene) ijsthee: een halve liter koud water, een theezakje, schijfjes citroen en wat verse munt in een afsluitbare fles doen. Zet deze een nachtje in de koelkast en je hebt een heerlijke ijsthee.

Warme dorstlessers

Eigenlijk kun je beter warmte met warmte verdrijven! Een ijskoude drank moet door je lichaam op lichaamstemperatuur worden gebracht en dat kost weer energie.

Denk bijvoorbeeld eens aan een kopje heldere bouillon of een glas muntthee (eventueel met een zoetje).

Wat je ook kiest voor drank: blijf ook vooral veel water drinken. Dat is namelijk essentieel tijdens het afvallen omdat je hierdoor je afvalstoffen goed kwijtraakt!