Afvallen met PowerSlim, hoe werkt het?

Je zult snel en gezond afvallen, in drie fasen, tot je het gewenste gewicht bereikt hebt. Het programma is zo ontwikkeld door de PowerSlim diƫtisten, dat het makkelijk in te passen is in je dagelijkse (drukke) leven. Met zes eetmomenten per dag heb je geen honger, waardoor het goed vol te houden is. De samenstelling van de PowerSlim producten zorgt ervoor dat je alleen vet verliest en geen spiermassa, waardoor je stofwisseling hoog blijft. Gemiddeld verlies je met PowerSlim 1 tot 1,5 kilo per week.

Tijdens de intake bepalen we samen jouw doel. Met het programma van PowerSlim in combinatie met coaching gaat je dit zeker lukken. Het afslanken gebeurt in drie fases.

 

Fase 1: nu verlies je snel gewicht

In de eerste fase ben je in ketose en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je lichaam gaat je vetreserves aanspreken, waardoor je snel in gewicht afneemt. In deze fase neem je vijf tot zeven PowerSlim producten per dag, maar dat varieert per persoon. Doordat de spiermassa behouden blijft, is de kans op het jojo-effect minimaal. Je mag in deze fase meteen al mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten eten bij het avondeten.

Het PowerSlim koekboek Voeding & gewicht in evenwicht krijg je bij het starterspakket. Hierin staan 14 weekmenu’s met snelle recepten om het je nog makkelijker te maken.

 

 

Fase 2: nu bereik je je streefgewicht

In de tweede, of overgangsfase bereik je je streefgewicht. Je hebt nu al 80% van je gewenste gewichtsverlies kwijt. Deze fase vormt de overgang tussen de periode van afvallen en het reguliere eetpatroon en er worden steeds meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Aan het einde van deze fase gebruik je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Ook kun je in deze fase kiezen voor de lekkere PowerSlim Balance producten. Als voedingscoach leer ik je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

 

Fase 3: nu blijf je op gewicht

In deze fase heb je inmiddels je streefgewicht bereikt, maar ik blijf je begeleiden. Op gewicht blijven is de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in fase 3 (deze duurt 3 maanden) gezond te eten om je gewicht te vast te houden. Je neemt nu alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim of PowerSlim Balance.

Daarna kom je in de stabilisatiefase. We nemen hiervoor een jaar de tijd; dit traject is gratis. Je gaat nu weer terug naar reguliere producten uit de supermarkt (optioneel PowerSlim of PowerSlim Balance).

Ben je inmiddels overtuigd van alle voordelen van PowerSlim?
Maak snel een afspraak voor een gratis kennismaking.