Wil jij stralen tijdens de feestdagen?

Wil jij stralen tijdens de feestdagen?

Over twee maanden is het alweer Kerst. Wil jij stralen tijdens de feestdagen? Stel je voornemen voor een gezonde leefstijl niet uit tot januari want je kunt nog zoveel bereiken in 2 maanden tijd!

Zo heeft Linda het aangepakt:

“Ik ben Linda en ik ben moeder van drie jonge kinderen van 1, 4 en 5 jaar. De laatste jaren hebben vooral in het teken gestaan van zwangerschappen en ik ben een jaar lang behoorlijk ziek geweest. Door een fout was ik (buiten mijn weten) afhankelijk geworden van morfine. Ik werd er helemaal gek van, ik kon niet meer slapen en eten en ik kon een jaar niet zelf voor mijn kinderen zorgen.

De arts schoof het af op psychische problemen en schreef me slaappillen, rustgevende medicatie en antidepressiva voor. Achteraf bleek het te liggen aan een gebrek aan enzymen die morfine afbreken en daarom reageerde ik zo heftig op dit middel. Toen ik na drie maanden afgekickt was, werd ik weer helemaal de oude!

Na deze heftige tijd was ik helemaal versuft en woog ik nog maar 50 kilo. Gelukkig werd ik daarna snel weer de oude vrolijke ik en raakte ik zwanger van ons derde kindje!

Tijdens de zwangerschap was ik erg veel aangekomen, want mijn lichaam hield alles omdat ik een tijd zo slecht had gegeten. Ik besloot dat het nu tijd was om weer aan mezelf te gaan denken. Ik wilde weer een gezonde levensstijl met een goed eetpatroon. Het werd tijd dat mijn lichaam na 4 jaar weer van mij werd!

PowerSlim programma

Op internet kwam ik bij PowerSlim terecht en het sprak me meteen aan! Een gezond eetpatroon aanleren dat je kunt blijven volhouden. Met 6 keer per dag eten, lekkere tussendoortjes en gewoon nog een boterham kunnen eten. (Maar dan een koolhydraatarme)

Ik vind het heel fijn dat ik een gezond eetpatroon aanleer dat ook passend is binnen een druk gezinsleven, want ik kan mee-eten met de rest omdat het is makkelijk te bereiden is.

Daarnaast heb ik ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen. Ze staat altijd voor me klaar en met vragen of moeilijkheden kan ik haar altijd appen of bellen.

Op gewicht blijven

Ook nu ik al een tijdje geleden mijn doel heb bereikt, gaat het nog steeds hartstikke goed met me. Ik voel me goed en kan weer leuke kleding aan. Ik heb geleerd om vaste eetmomenten op een dag te plannen en dat gaat nu eigenlijk vanzelf. Ik weet wat normale porties zijn en welke voedingsmiddelen ik het beste kan vermijden. Ik ga nog steeds elke maand naar mijn coach. We bespreken dan hoe het gaat en zo lukt het om mijn doel ook te vast te houden.

Ik heb veel zin in de feestdagen, mijn outfit hangt al klaar!”

Wil jij alvast een goede kickstart maken voor de feestdagen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking!