Zes redenen om in het voorjaar te starten!

in het voorjaar starten

Zes redenen om in het voorjaar te starten: afvallen gaat nu veel makkelijker!

Reden 1

Omdat het langer licht is, worden we vanzelf actiever. In plaats van weer een avond bingewatchen ga je lekker naar buiten om te genieten van hoe mooi groen alles weer wordt. Plan bijvoorbeeld twee keer per week een wandeling met een vriendin.

Reden 2

Stamppottentijd is weer voorbij en we hebben meer zin in lichtere maaltijden. Een goed moment dus om gezonder te gaan eten. Bijvoorbeeld een heerlijke salade, crackers met cottage cheese en radijsjes of ’s avonds een visje met gegrilde groenten. Maak een dubbele portie van je favoriete maaltijd, dan heb je meteen een lunch voor de volgende dag.

Reden 3

Heb je het gevoel dat de zomer al heel erg dichtbij is? In drie maanden tijd kun je veel bereiken. Er is geen excuus om een gezonde levensstijl uit te stellen.

Reden 4

Barbecueën kan prima PowerSlim proof. De gezellige zomeravonden komen er aan en die kunnen prima doorgaan wanneer je aan het PowerSlimmen bent! Ga voor een lekker gegrild stukje vlees of vis, met een rijk gevulde salade en wat gegrilde groentes. De smoky bbq bites zijn een lekker alternatief voor croutons.

Reden 5

Het is warmer, dus je drinkt vanzelf al meer water. En meer water drinken is goed voor je! Het helpt je nieren met de afvoer van afvalstoffen en zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent. Zet een flesje op je bureau of hou het bij met een app.

Reden 6

Natuurlijk gaat het niet om hoe je eruit ziet, maar je grote verhullende trui kun je nu niet meer aan. De zomer (zeker die van vorige jaar) betekent korte broeken, jurkjes en zwemkleding. Schrijf de redenen op waarom je wilt afvallen en hang dit op je spiegel. Je kan het!

Wil jij nog voor de zomer nog wat afvallen? Maak dan een afspraak.